Puber doet bloedmooie juf en eist $674K

Een knaap uit Davis, in de Amerikaanse staat Utah, is een zielige huilie. De knaap reeg anderhalf jaar geleden een werkelijk bloedmooie lerares aan zijn paarsgepunte lans. De jongeman zegt kapot te zijn van het voorval en eist nu 674.000 dollar smartengeld van de werkgever van de docente in kwestie.

Kennen we haar nog, Brianne Altice? In december 2013 waren de 'Nice'-reacties op FOK! niet van de lucht, toen uitlekte dat de destijds 34-jarige lerares het bed had gedeeld met een destijds 16-jarige jongen.

Toen bleek het ventje al een enorme jankerd. Begin 2013 werd het kereltje door de mooie juf ontknaapt, waarna hij later dat jaar nog tweemaal seks had met de mooie blondine. Aan het einde van dat jaar kreeg de puber toch spijt en deed aangifte bij de politie.

Hoewel de rechtszaak tegen Altice nog moet beginnen, is deze week alvast een schadeclaim bij de rechtbank binnengekomen. Het vermeende slachtoffer is van mening dat de school nalatig is geweest door de geile docente aan te nemen. Hij houdt Davis High School dan ook verantwoordelijk voor de enorme emotionele schade die hij heeft opgelopen. Hij eist een schamele 674.000 dollar om het aangedane leed te verzachten.

AlticeIedereen zou ook kapot zijn na driemaal seks met deze juf. Achter elkaar dan...
(foto: Davis School District)