'Nymfomane deed zeker 50 pubers'

Gisteren brachten wij je het nieuws over een 44-jarige vrouw uit het Vlaamse Genk die met talloze jochies het bed heeft gedeeld. De zedenzaak blijkt nog groter dan gedacht: de seksverslaafde vrouw zou zich namelijk hebben laten uitwonen door meer dan vijftig jonge knapies.

De vrouw was de heldin van de buurt. Al jarenlang wisten hitsige pubers dat zij bij de schoonmaakster van het buurthuis moesten zijn om aan hun trekken te komen. De knaapjes stonden dan ook in de rij om door de nyfomane te worden ontmaagd.

Het verhaal is zoals zo vaak tot een abrupt einde gekomen toen twee 14-jarige ventjes hun kop niet konden houden en opschepten over hun ontknaping. Hierna deden hun moeders aangifte van aanranding, waarna de geile Belgische op 24 november in de boeien werd geslagen.

Er zijn tot op heden slechts twee aangiften binnengekomen, maar Bromsnor verwacht dat ze nog veel meer slachtoffers heeft gemaakt. Belgische bronnen melden dat zij meer dan vijftig jongens tussen de 12 en 18 jaar uit Genk en omgeving heeft geplezierd.De politie hoopt dan ook dat de ventjes zich alsnog massaal melden om de hulpvaardige dame zeer lang op water en brood te zetten.