Runescape-speler geeft gigantische fooi aan pizzabezorger

De afgelopen kerst kon voor pizzabezorger Charlie McCormick waarschijnlijk niet meer stuk. Toen hij nietsvermoedend aan de deur kwam om een pizza te bezorgen bij twitch-streamer Joey DeGrandis, werd hij verrast met een fooi van maar liefst 1230 dollar.

Joey DeGrandis is bekend onder zijn username 07ScapeSkiller op twitch, waar hij zijn geld verdient met het spelen van de MMO Runescape. DeGrandis liep al langer met het plan rond, maar besloot het pas echt uit te voeren toen hij 3000 volgers had gekregen op Twitch tijdens een 18 uur durende gamemarathon.

DeGrandis belde de pizzaria Jet's waarin hij specifiek vroeg om een pizzabezorger die het geld goed kon gebruiken. Dat bleek dus McCormick te zijn, wiens moeder was overleden in September. Tegelijkertijd riep DeGrandis zijn volgers op om geld te doneren voor de pizzabezorger, en met succes: 630 dollar werd gedoneerd, wat opliep tot uiteindelijk 1230 dollar wat na afloop nog aan McCormick is gestuurd.

DeGrandis heeft gezegd dat hij dergelijke acties nog een keer gaat uitvoeren voor mensen die de hulp goed kunnen gebruiken.

Joey DeGrandis
Runescape-speler geeft gigantische fooi aan pizzabezorger