Eli nieuwe directeur judobond

Connie Eli wordt de nieuwe algemeen directeur van Judo Bond Nederland. Zij volgt met ingang van 1 januari 2015 Theo Fledderus op, die de afgelopen drie jaar de functie vervulde. De 51-jarige Eli was in het verleden directeur communicatie en cliëntenservice bij het UWV. De afgelopen vier jaar was de inwoonster van Wijk bij Duurstede actief als interim-manager.

Eli is blij met haar benoeming en kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging. "In de afgelopen jaren heb ik als zelfstandige mooie projecten mogen managen, maar ik kijk er naar uit om weer onderdeel te zijn van een organisatie. De judobond is een vooraanstaande sportbond met veel potentie op het gebied van topsport en breedtesport. Samen met alle stakeholders ga ik verder bouwen aan een stabiele sportbond en sámen presteren."

Ook Willem Jan Stegeman, voorzitter van de judobond, is content met de komst van Eli. "We hebben na een intensieve procedure de ideale kandidaat gevonden. Eli beschikt over de juiste capaciteiten om voort te borduren op de ingeslagen weg en de juiste koers te bepalen in de toekomst."