Pharell Williams maakt NBA 2K15 happy

2K kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met de internationaal gerenommeerde artiest en producer Pharrell Williams. Pharrell zal de soundtrack voor NBA 2K15 samenstellen, de volgende editie van de NBA 2K-franchise. Ook is de cover bekendgemaakt van NBA 2K15.

Pharrell is oprichter van N.E.R.D en The Neptunes en is vaak producer van nummers van andere artiesten. Natuurlijk kennen we hem van zijn hit 'Happy', 'Blurred Lines' van Robin Thicke en 'Get Lucky' van Daft Punk.

"Het was echt een coole ervaring. Ik heb geprobeerd liedjes te creëren die heel divers zijn en tegelijkertijd gamers weten te inspireren", aldus Pharrell. "Ik vond het belangrijk dat de muziek goed matcht bij de NBA-actie op het veld in NBA 2K15. Ik hoop dan ook dat iedereen ervan geniet."

"Pharrell’s passie en reputatie als visionair producer en zijn enorme ervaring in de samenwerking met NBA komen tot uiting in de grootste en meest veelzijdige NBA 2K soundtrack die we ooit gehad hebben", aldus Alfie Brody, Vice President of Marketing bij 2K. "We hebben heel goed naar onze fans geluisterd over hoe we de muziek-ervaring konden verbeteren en we zijn er zeker van dat de gamers net zo onder de indruk zullen zijn van Pharrell’s bijdrage aan NBA 2K15 als wij."

De soundtrack van Pharrell zal later deze zomer onthuld worden. NBA 2K15 komt 7 oktober uit op PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One en pc.

Cover

Pharell Williams