FOK! wat een weer... Fraaie zondag

Goodmorning! We krijgen vandaag een heerlijke dag. De buien laten we vandaag even achterwege en er is veel ruimte voor de zon. Er ontstaan wel wat stapewolken maar deze blijven klein, want ze stoten hun hoofd aan de inversie. Toch zetten de regengoden weer een nieuwe aanval in, en de komende dagen lijken ze een geslaagde aanval op ons weer te gaan doen.

Gisteren trok er nog een zeer actieve buienlijn over het noorden en noordoosten van ons land en plaatselijk leverde dat zelfs overlast op. Elders bleef het goeddeels droog en brak de zon er steeds meer door. De temperaturen waren zeer aangenaam en lagen rond de 19 graden.

Vandaag ligt het kwik rond de 21 graden, maar aan zee komt er later een zeewind te staan en dus koelt het daar enkele graden af.

Morgen is het ook vrij warm met 21 tot 23 graden. Eerst schijnt de zon nog, maar later komen er flinke buien opzetten vanuit het zuiden. Dinsdag en woensdag verlopen ook behoorlijk nat, echter een hogedrukgebied lijkt het weer daarna in zijn greep te gaan krijgen. Wel koelt het dan weer wat af.

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

ZonsonderK
Afgelopen donderdag was er een spectaculaire zonsondergang. KlapMongeaul maakte deze zeer fraaie foto.

 ZoScha
De schaapjes hadden er geen oog voor. Het was een bijzondere avond.

ZOnsBA
Dumpiej maakte deze zonnige foto van gisteren. We zien ook de watertoren van Bergambacht.