'Lindsay Lohan krijgt een miljoen voor memoires'

Lindsay Lohan heeft de deal voor haar memoires bijna rond. Een ingewijde zegt in de New York Post dat de actrice van uitgeverij Harper Collins een miljoen dollar krijgt voor haar boek. "Het is een soort autobiografie", zegt een bron.

De 27-jarige Lohan zou met verschillende uitgeverijen zijn gaan praten over haar boek. De actrice wilde naar verluidt in eerste instantie vijf miljoen dollar voor haar memoires, maar kreeg dat niet rond. Lohan zou nu genoegen nemen met een miljoen.

De actrice, die sinds 2007 geregeld in aanraking met justitie komt en meerdere malen in afkickklinieken verbleef, is afgelopen zomer tijdens haar meest recente afkickpoging begonnen met schrijven. Als therapie schreef de actrice over haar arrestaties, drugsgebruik, gesneuvelde acteercarrière en alle ruzies binnen haar familie. Dat dagboek moet de basis vormen voor haar onthullende pennenvrucht.

De geruchten dat Lohan bezig is met een boek gaan al langer. Haar moeder Dina Lohan ontkrachtte echter in januari dat haar dochter niet aan het schrijven was. Lohans woordvoerder reageert nu in de krant dat er 'gesprekken zijn geweest' maar dat er nog niets concreets is afgesproken.