'Lindsay Lohan gebruikte geen coke met moeder'

Lindsay Lohan heeft niet samen met haar moeder cocaïne gebruikt. De advocaat van de actrice heeft dat laten weten in een brief aan Fox News, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Fox News beweerde dat Lohan en haar moeder de drugs samen hadden gebruikt.

In een programma werd aandacht besteed aan sterren die zijn overleden aan een overdosis. Ook de 27-jarige Lohan, die heeft toegegeven meerdere malen cocaïne te hebben gebruikt, kwam in de show voorbij. Volgens de advocaat kwam het over alsof de actrice, die meerdere keren in een afkickkliniek verbleef, de volgende ster zou zijn die aan een overdosis zal overlijden.

De jurist eist excuses en een rectificatie omdat dergelijke opmerkingen emotionele schade aanricht aan beroemdheden met een drugsprobleem. Hoewel de advocaat zegt dat Dina Lohan niet samen met haar dochter aan de drugs zat, wordt geregeld gefluisterd dat ze niet vies is van drugs en alcohol. Vorig jaar werd ze van de weg geplukt omdat ze achter het stuur zat terwijl ze had gedronken.