[Serie A] Inter en Parma spelen gelijk in boeiend duel

Internazionale en Parma hebben zondag de punten gedeeld in de Serie A. In het Giuseppe Meazza Stadion in Milaan eindigde het duel in 3-3. Inter staat door het gelijkspel vierde in de stand. Met 27 punten uit vijftien duels staan de Milanezen vier punten achter de nummer drie Napoli. Parma is met achttien punten een middenmoter: tiende.

Parma liet zich in Milaan niet makkelijk intimideren en kwam na twaalf minuten op voorsprong via Nicola Sansone. Pas bij de achterstand nam Inter de wedstrijd in handen, maar op een paar halve kansjes na leverde dat weinig op. Een minuut voor rust maakte Rodrigo Palacio gelijk namens Inter, maar een blunder van zijn eigen doelman gaf Marco Parolo de kans om de ruststand in het voordeel van Parma te beslissen.

In de 54e minuut maakte Palacio andermaal gelijk en twee minuten later stond Inter voor het eerst op voorsprong. Fredy Guarin was voor die treffer verantwoordelijk. Lang kon Inter niet genieten van de voorsprong want met een uur op de klok tekende Sansone voor zijn tweede goal van de avond. Meer goals vielen er in het vermakelijke laatste kwartier niet.