Mighty No. 9 ook naar next-gen en handhelds

Gisteren lieten we al testfootage zien van Keiji Inafune's nieuwe project Mighty No. 9, en daarbij wisten we ook te melden dat de game dicht bij de Kickstarter-stretch goals om de game naar PS4, Xbox One, Vita en 3DS te porten. Vanaf vandaag is het dan eindelijk officiëel.

Het doel voor de Xbox One- en PS4-versie lag op $3,3 miljoen dollar, en die voor de Vita en 3DS-versie op 3,5 miljoen dollar. Met nog 5 uur te gaan is men inmiddels de $3,5 miljoen gepasseerd. Dit is tevens nog exclusief de PayPal-donaties die ook al over de $135.000 dollar bedragen.

Voor Mighty No. 9 staan nog drie stretch goals op 3,7, 3,8 en vier miljoen dollar, en zijn allen voor extra content. Het is echter nog maar de vraag of Inafune dit binnen gaat halen, want zoals al eerder vermeld is er nog maar vijf uur te gaan en inmiddels wordt elk platform bediend. Wie weet is de rek eruit, maar misschien ook niet.

Hoewel het nog eventjes gaat duren voordat de game uitkomt, is het echter al wel mogelijk om te genieten van enkele stukken muziek uit de game. Enjoy!