Beyond Good and Evil 2 wordt groter

Beyond Good & Evil 2 is groter dan het originele spel en zal meerdere steden en planeten bevatten, volgens Michel Ancel, de bedenker van het eerste spel en natuurlijk Rayman.

Ubisoft heeft het spel nog niet bevestigd, het is officieel niet in ontwikkeling. Ubisoft Montpellier heeft blijkbaar in ieder geval ideeën voor een tweede deel.

"We moeten het team opbouwen en de elementen waar we aan gewerkt hebben ophalen", zei Ancel. "Ik wil geen dingen in termen van tijd zeggen, dat zorgt ervoor dat mensen teleurgesteld raken, het zal echt afhangen van de snelheid waarmee we dingen zullen maken voor dat spel. We hebben een heleboel dingen al gedaan. Nu moeten we ze bij elkaar zoeken en dat spel maken. Als er enige communicatie zou zijn zal het volgend jaar zijn, proberen te praten over het feit dat we ermee bezig zijn. Maar zo veel mensen bij Ubisoft willen dat spel maken, eerlijk gezegd."

"Het was toen we er eerder aan werkten niet de tijd voor, het was eerlijk gezegd te ambitieus, en dit is het spel dat we op het juiste moment willen doen. Dus nu dat we het juiste team en de juiste tools hebben, zou dit een goed moment zijn om het te doen."

De trailer hieronder is uit de tijd dat het blijkbaar te ambitieus was. En wachten maar weer.