Van Geel teleurgesteld in Fernandez

Martin van Geel hoopte dat Guyon Fernandez inmiddels een nieuwe club zou hebben gevonden. De aanvaller staat echter nog altijd onder contract bij Feyenoord.

"Dat Guyon niet is vertrokken, is heel erg teleurstellend, laat ik er maar niet omheen draaien", zegt Van Geel in gesprek met Algemeen Dagblad. "Er was volop belangstelling. Uit binnen- en buitenland. Onder meer heel concreet uit Turkije, maar hij treuzelde weer te lang."

"Telkens zijn er voor hem weer andere redenen om niet in te gaan op een aanbieding van een geïnteresseerde club. Dan is het niveau van de club weer te laag, dan ligt het weer aan iets anders. Dat vinden wij teleurstellend, vooral omdat wij heel erg met hem meedenken."

Ook Sekou Cissé kwam de afgelopen seizoenen niet veel aan spelen toe, maar zijn situatie ligt volgens Van Geel anders. "Voor Cissé is geen enkele belangstelling geweest. Cissé kan volgens ons nog van waarde zijn, bij Fernandez hebben wij dat idee gewoon niet meer." Beide spelers hebben een contract tot de zomer van 2014.