FOK! wat een weer...Aanmodderen.

Goedemorgen! We modderen maar wat aan met ons weer en daar zal voorlopig ook geen verandering in komen. Gisteren was ook weer een dag waarvan je zegt: tja. Er waren opklaringen en een paar buien, maar vervolgens ging het wat meer aaneengesloten regenen. De hoeveelheden waren echter niet groot. Vandaag? Ach ja....

Het gedruppel in het westen is nauwelijks noemenswaardig, echter de situatie in het oosten is iets belangrijker. Een koufront passeert ons land en trekt zo door naar het oosten. Dit gaat vanochtend al gebeuren, maar het gaat niet zo heel hard. In de oostelijke helft kan de temperatuur daardoor nog tot 19 graden oplopen. In die warmere lucht gaan er een aantal zware buien ontstaan. Het lijkt er op dat deze buien pas boven Duitsland gaan ontstaan, toch hoeft er maar een kleine vertraging op te treden en dan hebben we ook in het oosten en noordoosten van ons land een aantal fikse buien. In het westen blijft het verder wel droog met enkele opklaringen. De wind draait via het oosten weer naar het zuid- zuidwesten.

Aankomende zaterdag lijkt nog steeds kletsnat te gaan worden...

Nederland

Ik zou graag zien waar jij vandaag uithangt en daarom kun je jouw leukste kiekje mailen naar weer@fok.nl onder vermelding van FOK! wat een weer. Vermeld hierbij tevens je (gebruikers)naam, waar de foto gemaakt is en wat je op dat moment aan het doen was. De leukste foto's plaats ik bij het weerbericht van de dag erop.

Luchtruim
 Vandaag kiezen we met KlapMongeaul het luchtruim...

 Vliegende vogels
Zo vrij als een vogel...