Van der Garde gelooft in updates

In Barcelona komt Caterham met een grote update van de CT03. Giedo van der Garde hoopt dat het team een stap kan zetten op de grid.

"Ik kijk erg uit naar Barcelona, omdat we daar nog meer nieuwe onderdelen op de auto krijgen", aldus de Nederlander. "We hopen met die updates verder te kunnen bouwen op de stap voorwaarts die we in Bahrein hebben gezet met de auto van mijn teamgenoot. Ik ga verder geen voorspellingen doen over wat de nieuwe onderdelen ons precies gaan brengen. Het belangrijkste is dat we op vrijdag een goede afstelling vinden, zodat we daarna kunnen pushen. Daarna zien we wel hoe het gaat."

"Ik ben vorige week in de fabriek geweest om met de engineers te werken en wat tijd in de simulator door te brengen. We zijn dus goed voorbereid op het komende weekend. Volgens de laatste voorspelling krijgen we overwegend goed weer. Alleen op vrijdag zal het waarschijnlijk iets minder zijn. We zullen desondanks zoveel mogelijk kilometers moeten zien te maken die dag, zodat we de rest van het weekend het maximale uit de nieuwe onderdelen kunnen halen."