Rayman Legends Vita duikt op bij Spaanse retailer

Rayman Legends, ooit een Wii U exlusive en inmiddels een titel die voor Wii U, Xbox 360 en PlayStation 3 moet verschijnen, is opgedoken bij een Spaanse winkel. Rayman Origins was ook al verkrijgbaar voor PlayStation Vita, dus het is niet geheel onverwacht als ook Legends naar Vita komt.

De ontwikkeling van Rayman Legends is met een boel drama verlopen. Oorspronkelijk zou de game eind november vorig jaar verschijnen als een exclusieve titel voor Wii U, maar in oktober werd aangekondigd dat de game was uitgesteld. Vervolgens zou de game in februari uitkomen maar ook die deadline werd gemist. Toen maakte Ubisoft bekend dat de game wéér uitgesteld zou worden, dit keer naar september, en dat de game ook naar Xbox 360 en PlayStation 3 zou komen. Dit veroorzaakte grote woede onder Nintendo-fans, toen bekend werd dat de Wii U-versie al af was.

Het is nog niet bekend wanneer de Vita-versie uitkomt, maar afgaande op een datum die tijdelijk op de Spaanse website stond is het mogelijk dat deze tegelijkertijd met de consoleversies verschijnt.