Wees Daud in Dishonored

Bethesda heeft de trailer voor Dishonored: The Knife of Dunwall, de tweede uitbreiding voor Arkane Studio’s first-person action game, vrijgegeven.

In The Knife of Dunwall ben je Daud, nee, niet deaud, de legendarische huurmoordenaar die de Keizerin vermoordde, en heb je ook zijn wapens, gadgets, netwerk en bovennatuurlijke gaven.

Nadat je de Keizerin vermoord hebt en daardoor voorgoed de geschiedenis van Dunwall hebt veranderd, start je je zoektocht naar verlossing. The Outsider onthult wat je schuld zou kunnen inlossen, maar wie – of wat – is Delilah? Vergezeld door the Whalers, de groep vrijbuiters en huurmoordenaars waar je steeds op kunt terugvallen, ga je op zoek in wijken van Dunwall die nooit eerder werden bezocht. Hier word je geconfronteerd met nieuwe tegenstanders. In de strijd om vast te houden aan je laatste greintje menselijkheid, zullen de keuzes die je maakt je uiteindelijke lot bepalen.

Dishonored: The Knife of Dunwall zal op 16 april beschikbaar zijn voor Xbox 360 en pc en op 17 april voor PlayStation 3. De uitbreiding zal €9,99 of 800 Microsoft Points kosten.