FOK!filmtips van de dag: The Proposal

Elke dag worden er meerdere films op televisie uitgezonden. Welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daaraan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te kijken? Je leest het op FOK! 

De invloedrijke redactrice Margaret, een rol van Sandra Bullock, dreigt uitgezet te worden naar haar vaderland Canada. Om dit te voorkomen dwingt ze haar nietsvermoedende en komische assistent Andrew, gestalte gegeven door Ryan Reynolds, om zich met haar te verloven terwijl ze hem al jarenlang het leven zuur maakt. Hij gaat akkoord met de verloving, maar tegen een paar persoonlijke voorwaarden. Het onwaarschijnlijke stel reist af naar Alaska om de eigenzinnige familie van Andrew te ontmoeten. Met een onvoorbereid huwelijk in het vooruitzicht en de vreemdelingenautoriteiten op de hielen, beloven Margaret en Andrew met enige aarzeling zich aan het plan te houden. Ongeacht de angstvallige gevolgen. In The Proposal zijn ook Mary Steenburgen, Malin Akerman en Betty White te zien. Op SBS6 om 20.30 uur.

Het leven van Mike O'Donnell is toch niet gelopen zoals hij gehoopt had. Wat als hij het allemaal nog een keer over kon doen? Hij wenst dat hij terug naar de middelbare school kan gaan om het te veranderen. Dan wordt hij op een dag wakker, is weer zeventien en krijgt hij de kans om zijn leven te herschrijven.

Friends-ster Matthew Perry kruipt in de huid van de volwassen Mike terwijl tieneridool Zac Efron de zeventienjarige Mike speelt. 17 Again op RTL8 om 20.30 uur.