Vrouw drinkt dagelijks bloed

De 29-jarige tatoeageartiest Michelle heeft een bijzonder dieet. Al tien jaar lang drinkt ze dagelijks zeker een liter varkensbloed. Dat vertelde ze in een uitzending van het programma My Strange Addiction op de Amerikaanse vrouwenzender TLC.

Michelle begon op haar negentiende met het drinken van bloed en heeft naar eigen zeggen inmiddels al 3785 liter bloed opgedronken. Ze drinkt liever varkensbloed dan runderbloed, omdat varkensbloed zouter zou smaken.

Hoewel het voor sommige mensen misschien ietwat onsmakelijk klinkt, is varkensbloed voor Michelle een standaardingrediënt geworden. Zo mengt ze het bijvoorbeeld ’s ochtends door de koffie, gebruikt ze het als basis voor een cocktail of roert ze het door haar eten. Als pure drank ziet ze het als het drinken van wijn.

Zonder haar dagelijkse liter varkensbloed wordt Michelle bloedchagrijnig. "Bloed is voor mij even belangrijk als water. Ik drink graag bloed wanneer ik lees, me ontspan, tv-kijk of schilder. Er is nooit een slecht moment om bloed te drinken."


Op je gezondheid