Kim en Kanye willen kind privé houden

Het kind van Kim Kardashian en Kanye West wordt definitief geen realityster. De socialite en de rapper hebben besloten dat hun spruit niet op televisie komt. "Wij gaan het vanaf dag één zo privé mogelijk houden", vertelde Kim in de talkshow van Jimmy Kimmel.

Vlak nadat Kim haar eerste zwangerschap wereldkundig maakte, doken geruchten over een eigen show voor de baby op. Die werden al snel ontkracht. Entertainmentzender E!, die al jaren verschillende realityshows rondom de Kardashians uitzendt, beweerde echter dat de baby gewoon in de al bestaande shows te zien zal zijn.

Kim en Kanye willen de keuze aan hun kind laten. "Als het kind oud genoeg is en hij of zij besluit de show te willen, dan is het goed", vertelde Kim aan Kimmel. De realityster zei dat het besluit haar zwaar viel. "Ik vind het geweldig om Mason en Penelope op tv te zien", zei Kim over haar neefje en nichtje. "Maar ik weet ook dat Kourtney daar vaak mee worstelt."

Kim, die officieel nog getrouwd is met basketballer Kris Humphries, weet over een week of twee of ze een zoon of dochter krijgt. "Ik wil het heel graag weten." Hoewel Kims zwangerschap wel breed wordt uitgemeten in verschillende realityshows, wordt het geslacht van het kind niet gedeeld met de buitenwereld. "We willen sommige details voor onszelf houden."