Wouters: "Vandaag gewoon niet goed"

FC Utrecht versloeg, ondanks slecht spel, zondag Willem II met 3-1. Als je slechte duels wint en heel dicht op de top vijf staat, doe je zelf ook mee. "Nee", benadrukt Jan Wouters. FC Utrecht heeft twee punten minder dan Vitesse en Feyenoord en die ploegen zijn volwaardige titelkandidaten. Dan is Utrecht dat toch ook? De trainer wil daar niets van weten. "Wij voelen ons zeker geen kampioenskandidaat. We hebben niet het doel om kampioen te worden, dus nee, daar ga ik niet aan beginnen", aldus Wouters tegen de NOS.

Bovendien was Wouters wel blij met de punten die Utrecht pakte tegen Willem II, maar had hij het toch vooral over het slechte spel. "Ik vind dat we een slechte wedstrijd hebben gespeeld, met name de eerste helft", beoordeelt Wouters zijn team.

"Een kampioenskandidaat wint ook z'n slechte wedstrijden", komt Wouters zelf toch weer op die kwalificatie terug. "Dat zijn wij niet , maar het is wel fijn als je die wedstrijden ook wint. Ik blijf na zo'n wedstrijd toch even met een rotgevoel lopen. We genieten ervan waar we nu staan, maar vandaag was gewoon niet goed."