Redknapp aan de slag bij QPR

Een dag na het ontslag van Mark Hughes bij Queens Park Rangers lijkt een nieuwe trainer al gevonden. De Londense club staat na twaalf wedstrijden troosteloos onderaan met vier punten. De 49-jarige Hughes werd daarom vrijdag na tien maanden op straat gezet door QPR. De 65-jarige Harry Redknapp werd vervolgens benaderd door de club om het over te nemen.

"Ik kijk er naar uit om deze uitdaging aan te gaan", vertelde Redknapp aan de Engelse pers. De voormalige trainer van onder meer Portsmouth, Southampton en Tottenham Hotspur wees al diverse clubs af voordat hij nu weer aan de slag gaat.

Hij staat voor de immense taak om QPR - dat nog zonder zege is - uit de degradatiezone te leiden. "Als ik daarin kan slagen, ben ik de gelukkigste man op aarde. QPR heeft goede voetballers - aan mij de taak daar een team van te maken dat wedstrijden kan winnen."

Update 14.40 uur
Harry Redknapp is zaterdag officieel aangesteld als de nieuwe trainer van Queens Park Rangers. Hij volgt de ontslagen Mark Hughes op. De 65-jarige trainer zat zonder baan na zijn ontslag bij Tottenham Hotspur in juni van dit jaar. Na verschillende aanbiedingen van clubs heeft hij besloten om de uitdaging aan te gaan bij het noodlijdende Queens Park Rangers.