Pre-order goodies voor Company of Heroes 2 aangekondigd

THQ heeft vandaag een aantal pre-order goodies en een digitale Collector's Edition aangekondigd voor Company of Heroes 2. Iedereen die een pre-order plaatst krijgt een code waarmee ze twee skins voor hun medium tanks krijgen: de Duitse Rotbraun en de Sovjet Leningrad.

Bovenop de skins krijgen gamers die een pre-order plaatsen via Steam toegang tot het exclusieve Steam Pre-Purchase Tiered Reward Program, waarin enkele bonussen zitten voor games zoals Team Fortress 2 en Warhammer 40,000: Dawn of War II Retribution. Origin-gebruikers krijgen een skin van een Bryansk Front-voertuig die ze kunnen gebruiken op 'heavy'-voertuigen.

De digitale Collector's Edition gaat maar liefst €79.99 kosten. Hiermee krijgen spelers toegang tot de eerste drie singleplayer 'Content Packs' zodra deze uitkomen, een Command Pass waarmee ze gratis premium content binnenkrijgen en mee kunnen doen aan members-only evenementen, exclusieve skins voor heavy tanks zoals de Duitse Whitewash en de Sovjet Winter Cobblestone en de originele Company of Heroes met beide uitbreidingen. Een 'Veteran'-badge verschijnt op de profielen van iedereen die de Collector's Edition heeft gekocht.

Ron Moravek, Executive Vice President of Production is tevreden: "We richten ons op het afleveren van een volwaardige opvolger die de ervaringen van de originele Company of Heroes overstijgt. We zijn blij dat we onze grootste fans kunnen belonen met unieke pre-order goodies."

Company of Heroes 2 komt begin 2013 naar pc.