Micky Hoogendijk wil bruiloft overdoen

Micky Hoogendijk lijkt geen genoeg te krijgen van haar bruiloft. De blondine trouwde maandag voor de tweede keer met Adam Curry, maar wil die trouwerij overdoen. Dit keer moet stiefdochter Christina Curry wel bij de huwelijksvoltrekking zijn.

"Er zijn geen woorden voor hoeveel we je hebben gemist", twitterde Micky dinsdag naar Christina. "Laten we het nog een keer doen." Christina miste de Amsterdamse bruiloft van haar vader en Micky omdat haar paspoort was gestolen. De 21-jarige dochter van Adam en Patricia Paay kon daarom de Verenigde Staten niet uit.

Micky en Adam werden op hun bruiloft verrast met onder meer een plakboek. "Ik blader door het boek dat we van familie en vrienden kregen. Oude foto's, mooie en grappige woorden", beschrijft Hoogendijk haar huwelijkscadeau. "Liefde is alles wat je nodig hebt."

Hoogendijk en Curry trouwden in april stiekem in Las Vegas. Om het huwelijk ook in Nederland rechtsgeldig te maken, deden ze de trouwerij maandag dunnetjes over in Amsterdam. De twee, die elkaar drie jaar geleden leerden kennen, trouwden op een boot.

Micky koos voor haar trouwdag in Nederland voor een vintagejurk. Die viel duidelijk in de smaak bij Adam. "En ze daalde uit de hemel neer", schreef de bruidegom bij een foto van de bruid. "Dromen komen weldegelijk uit", reageerde Micky.