Adam Curry en Micky Hoogendijk getrouwd

Adam Curry en Micky Hoogendijk hebben elkaar maandag het jawoord gegeven. Het stel trouwde al eerder in Las Vegas, maar deed het nog een keer over op een boot in Amsterdam om het huwelijk in Nederland rechtsgeldig te maken. Dat blijkt uit foto's van de stadszender AT5. In de Amsterdamse Supperclub vierden ze vrijdag samen hun vrijgezellenfeest.

Christina Curry kon niet aanwezig zijn bij de huwelijksvoltrekking. De 21-jarige dochter van Adam Curry en Patricia Paay kon de Verenigde Staten niet uit omdat haar paspoort is gestolen. Ook haar nichtje Roxy Paay gaf aan niet bij de trouwerij aanwezig te zijn, omdat ze 'niks met Micky Hoogendijk heeft'. Eerder haakte Adams ex Patricia Paay al af, omdat ze niks te zoeken heeft op de bruiloft.

Curry en Hoogendijk leerden elkaar drie jaar geleden kennen, waarna de vonk oversloeg. Even later biechtte de 47-jarige Curry zijn buitenechtelijke avontuurtje op, wat het einde van zijn huwelijk met Paay betekende. Ze waren ruim twintig jaar getrouwd en hebben een dochter.

De 42-jarige Hoogendijk was eerder getrouwd met kunstenaar Rob Scholte, in 1994 beloofden ze elkaar eeuwige trouw. In 1993 verloor ze haar eerste kind na een voldragen zwangerschap. Een jaar later werd een aanslag gepleegd op Scholte en Hoogendijk. Hun auto ontplofte, waardoor Hoogendijk hun tweede baby verloor en Scholte zijn benen. Enkele jaren later gingen ze uit elkaar.