Verdeeldheid heerst over Diablo III

Lezers van FOK!games zijn verdeeld over Blizzards nieuwste game Diablo III. In de poll die op dinsdag 15 mei vrijkwam (de releasedatum van Diablo III) stelden we de vraag wanneer iedereen de game wilde kopen. Twee opties staken ruim boven de rest uit: Ik koop de game niet en Al lang en breed voor de release aangeschaft.

Een kleine 30% heeft aangegeven de game niet te willen kopen. Het gros van deze mensen geeft aan de reeks of de game totaal niet interessant te vinden. Een enkeling geeft aan dat ze wel klaar zijn met Blizzard en een handjevol vindt pc-games niks waard. 

eQual: Niet want niet boeiend.

SavegeMM: Gezien de trailer: Niet.

Rahl: Niet, ik pirate 'm. Hopelijk.

Echter zijn er ook mensen die de game vanaf dag één willen spelen en deze dus al een hele tijd in de pre-order hebben staan. Meer dan een kwart van de stemmers geeft aan de game al lang en breed voor de release aangeschaft te hebben. De top drie wordt gecomplementeerd met gamers die nog twijfelen of ze de game gaan aanschaffen. Deze groep zal waarschijnlijk een guestpass regelen, de game kortstondig testen en dan bepalen of de game het waard is. 

Lord_StahlGewitterDit is 1 van de weinige games die ik vanaf het begin had geanticipeerd. Na ruim 10 jaar lang wachten is het vanouds beuken, gillen, slaan, mishandelen, neuken en alles kapot rammen wat er te rammen valt.

Voodoo_doll: Eerst eens gratis spelen via Guest Pass, dan verder zien.

Tanin: Diablo duidelijk de minst leuke franchise van Blizzard voor mij, dus ik vis hem wel uit de budgetbakken.

Ondertussen zijn we al een aantal dagen verder. Veel lezers hebben de game waarschijnlijk al binnen, maar nog weinig kunnen spelen. Error 37 levert flink wat nachtmerries voor vele Diablo-fans. Wat vinden we ondertussen van de game? Is deze het waard of is de hype groter dan het resultaat?