FOK!filmtips van de dag: Changeling

Elke dag zijn er wel meerdere films op de televisie te zien. Maar welke film moet er nou echt worden gezien? FOK!film geeft elke dag een overzicht van de beste films en bij gebrek daar aan een dvd-tip. Valt er vanavond nog wat te zien? Je leest het op FOK!film.

Vandaag zijn er meerdere films op televisie die de moeite waard zijn. Te beginnen met Terminator Salvation. Deze film was bijna de tip van de dag geworden, maar redde het net niet. Deze film speelt zich af in een post-apocalyptisch 2018 en John Connor heeft als taak om een opstand te leiden tegen Skynet en haar terminators. De door hem uitgestippelde toekomst wordt anders door de komst van Marcus Wright, een vreemdeling die als laatste herinnering heeft dat hij in een dodencel op zijn executie zat te wachten. Samen trekken ze ten strijde tegen Skynet. Om 20:30 op RTL 7 is deze film te bekijken.

Om 20:30 op RTL 8 is de FOK!filmtip van de dag te zien: Changeling. Deze film speelt in het Los Angeles van 1928. Als Walter, het zoontje van Christine Collins, verdwijnt schakelt ze de politie in. Naast het feit dat de sterke arm pas laat reageert wordt ze niet serieus genomen. Als Walter tenslotte gevonden wordt duurt het niet lang dat Christine ontdekt dat deze jongen haar zoon helemaal niet is. De corrupte politie ligt onder vuur en kan de vondst van Walter goed gebruiken. Slecht nieuws niet en dus wordt Christine wéér niet gehoord.  Ondertussen ligt haar zoektocht naar haar echte zoon stil en begint elke minuut te tellen.

Ook de moeite van het kijken waard zijn Cast Away (al eerder de FOK!filmtip geweest!). Deze film is om 20:30 te zien op NET5 en de romantische komedie Notting Hill. De laatste film is te bewonderen op een nog niet eerder genoemd tijdstip, maar dan op RTL5.

Veel kijkplezier!