Brawn: "Nog geen nieuw contract Schumacher"

Volgens Mercedes-teambaas Ross Brawn is het nog lang geen uitgemaakte zaak dat Michael Schumacher een nieuw contract voor zijn renstal zal gaan tekenen. De zevenvoudig wereldkampioen heeft bij de Duitse renstal een aflopend contract en kan dit mogelijk gaan verlengen.

Schumacher keerde in 2010 na een afwezigheid van drie seizoenen terug in de Formule 1. In zijn eerste jaren worstelde hij met de bolide en werd hij afgetroefd door teamgenoot Nico Rosberg die ook dit seizoen goed voor de dag komt. De Duitser heeft de Grand Prix van China op zijn naam geschreven, terwijl Schumacher die race uitviel. Het verschil op de baan tussen beide rijders is echter een stuk kleiner dan afgelopen jaren.

"Alles ligt nog compleet open. Het zal gedurende het seizoen duidelijk worden wat het beste voor hem is, wat het beste voor ons is en wat het beste voor ons samen is. Er is echter nog een lange weg te gaan. Hij is een fantastische coureur en een goede teamspeler," zei Brawn over Schumacher. Een nieuwe deal lijkt dan ook slechts een kwestie van tijd te zijn.