Vinnie Jones en 50 Cent in actiefilm The Tomb

Vinnie Jones en 50 Cent hebben beiden een rol bemachtigd in The Tomb, de nieuwe actiefilm met Arnold Schwarzenegger en Sylvester Stallone. Ook Vincent D'Onofrio en Amy Ryan hebben zich bij de cast gevoegd, schrijft het Amerikaanse filmtijdschrift Variety. Jones, D'Onofrio en 'Fiddy' werkten eerder al samen op de set van de actiefilm Fire with Fire.

Stallone speelt een ontwerper van hoogbeveiligde gevangenissen die onterecht zelf in een van zijn cellen belandt en moet zien te ontsnappen. Schwarzenegger speelt een van de gevangenen. De Brit Jones, vooral bekend van films als Lock, Stock and Two Smoking Barrels en Snatch, speelt een gevangenbewaarder die er een ziek genoegen in schept de gevangenen het leven zo zuur mogelijk te maken. Over de rol van rapper 50 Cent is nog niets bekend.

D'Onofrio neemt de rol van de assistent-gevangenisdirecteur op zich. Hij probeert Stallones personage ervan te overtuigen dat hij nog een laatste klus moet klaren, dan is hij vrij. Ryan speelt Stallones zakenpartner, maar de twee hebben ook een romantisch oogje op elkaar.

De opnames van The Tomb moeten nog van start gaan zodat de film volgend jaar in de bioscoop kan verschijnen.