Nicolette Kluijver stort zich op acteerdebuut

Nicolette Kluijver heeft heel veel zin in haar acteerdebuut. "Ik pak deze kans met beide handen aan", zegt de BNN-presentatrice tegen Novum Nieuws. "Ik probeer me er vol in te gooien en alles te leren wat op mijn pad komt."

De 27-jarige Kluijver gaat acteren in BNN-serie Van God Los. "Het is wel lastig, maar ik ga er helemaal voor", zegt de presentatrice over haar rol als lesbienne. Haar personage heeft in de serie een relatie met een getrouwde vrouw. Als diens echtgenoot achter hun relatie komt, breekt de hel los.

Kluijver heeft er al twee repetitiedagen op zitten. "Ik ben in een warm bad terecht gekomen," zegt de blondine over haar nieuwe collega's. "De acteurs helpen me het script goed te interpreteren." De BNN-presentatrice heeft niet zelf om het rolletje in de serie gevraagd. "Ze zijn naar mij toe gekomen omdat ze vonden dat ik goed bij de rol paste." Vrijdag beginnen de echte opnamen van de tv-serie.

Kluijver heeft haar eerste werkervaring als stemactrice al achter de rug. Ze is vanaf 25 april te horen als sexy piraat in de 3D-animatiefilm De Piraten! Alle Buitenbeentjes aan Dek.


Nicolette Kluijver stort zich op acteerdebuut (Foto: Novum)