Crytek komt met Fibble voor iOS en Android

Crytek, bekend van de Crysis games en Far Cry meld vandaag dat ze een nieuwe game uit gaan brengen voor de smartphones. Fibble, is een strategische puzzel game met levendige en zeer gedetailleerde beelden. Samen met de aankondiging heeft Crytek ook een aantal screens en teaser vrijgegeven.

“Going mobile is an incredibly exciting step for us as a game development company. The way that people play games on mobile devices is a real blessing. This allows us to get back to our roots, experiment and focus our energy on creating great gameplay experiences while still keeping Crytek’s high production values.”, aldus Cevat Yerli, CEO & President van Crytek.

Crytek's eerste mobiele game draait om een schattige maar brave alien, Fibble. Helaas land Fibble in een huis op aarde en raakt vervolgens zijn bemanning kwijt. Om Fibble veilig terug te brengen naar zijn planeet is het aan de speler om Fibble te helpen om zijn bemanning terug te vinden. Fibble moet in de lente van 2012 uitkomen op iOS en Android.

Fibble

Fibble

Fibble

Fibble