[Primera División] Geen doelpunten bij Atletico - Valencia

Het duel in de Primera División tussen Atletico Madrid en Valencia is zondag doelpuntloos geëindigd. Daarmee liet Atletico de kans liggen om naar de vierde plaats te stijgen. De Madrilenen staan nu zevende met dertig punten, twee minder dan nummer vier Levante. Valencia blijft derde met 37 punten.

Villarreal won met 2-1 bij FC Sevilla. Borja Valero maakte halverwege de eerste helft de 1-0 voor Villarreal, maar tien minuten voor rsut zorgde zijn ploeggenoot Bruno Soriano voor de 1-1. Het was Javier Camunas die de zege negen minuten voor tijd alsnog aan Villarreal gaf. De bezoekers eindigden het duel nog met tien man. Joan Oriol kreeg in de 89e minuut geel en drie minuten later nogmaals.

Rayo Vallecano won op bezoek bij Real Zaragoza ook met 2-1. Helder Postiga zorgde voor rust nog wel voor de 1-0 voor de thuisploeg, maar na rust kantelde het duel. Diego Costa en Michu Perez troffen doel voor de promovendus.

Sporting Gijon en Osasuna deelden de punten: 1-1. Carmelo Gonzalez zette Gijon op voorsprong, Dejan Lekic tekende voor de gelijkmaker.