Baby's hebben kaartje nodig op Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen in Londen zullen baby's een eigen toegangskaartje nodig hebben om te worden toegelaten. De organisatoren van de Spelen hebben dit besluit gemaakt. Echter zijn er veel ouders waarvan de baby nog niet geboren is op het moment dat ze een kaartje kopen.

Ouders die hun baby mee willen nemen naar de Olympische Spelen, zullen voor hun telg een extra kaartje moeten kopen, zo is beslist door de organisatoren. Dit heeft heel wat stof doen oplaaien bij ouders aangezien ze voor een extra kaartje voor hun baby ook nog de volle pond moeten betalen. Ook vragen ouders zich af of er voor de grote evenementen die ze bij willen wonen extra kaarten beschikbaar zullen zijn. "Dit is de grootste afzetterij in de geschiedenis van Londen", meldt een vrouw. "Dit is toch belachelijk? Er zijn mensen die zelfs al tickets hadden voor de geboorte van hun baby. Hoe moeten zij een ticket kopen voor iemand die nog niet bestaat?", wordt door een ander verteld. 

Een woordvoerder van de Olympische Spelen meldde aan de Huffington Post dat er vele telefoontjes binnen zijn gekomen van toekomstige ouders waarvan de baby nog maar enkele weken oud zal zijn tijdens de Spelen. Er werd hun verteld dat ze een extra kaartje nodig zullen hebben omdat de baby anders toegang wordt geweigerd.