'Viral video mogelijk teaser voor Resident Evil 6'

Er is weer een goede hoeveelheid olie gegooid op het geruchtenvuur rondom Resident Evil 6 en de lokatie waar het spel zich gaat afspelen. Eerder al verraadde een stemactrice via haar cv dat zij een Chinese dorpeling/zombie was voor Resident Evil 6, waardoor het gerucht rondging dat het spel zich in China afspeelt.

Nu doet een video op internet een schepje bovenop het gerucht van China als lokatie. In de video is een Chinese vrouw te zien die angstig via een camera praat tegen (vermoedelijk) haar man. Bij de video hoort ook de website nohopeleft.com.

Op de website zijn foto's te zien waarop gebouwen zijn beschilderd met de tekst 'no hope left' en de datum 19-01-2012. Ook staan er landkaarten op de site waar China staat omcirkeld.

Of deze geruchten allemaal waar zijn en wat de betekenis is, is vooralsnog onbekend. Ongetwijfeld zal morgen, 19 januari, meer duidelijk gaan worden. Wel valt deze datum samen met een groot Resident Evil-event dat Capcom USA op dit moment houdt rondom Resident Evil: Operation Raccoon City en Resident Evil: Revelations.