Spelersbus VVV opgewacht door boze fans

VVV-Venlo werd in Almelo met 7-0 vernederd door Heracles. De supporters van de Limburgse club wilden bij thuiskomst van de spelers verhaal gaan halen. Dertig supporters van VVV hebben vrijdagnacht de selectie van hun club opgewacht bij thuishonk De Koel.

De boze aanhangers eisten van de spelers tekst en uitleg over de slechte prestatie tegen de Heraclieden. De Venlose club staat inmiddels onderaan de ranglijst van de Eredivisie. Rond 1.00 uur arriveerde de spelersbus bij stadion De Koel, waar de spelers een dertigtal fans aantroffen. De supporters gedroegen zich niet agressief, maar eisten dat de coach en de spelers met hun in gesprek zouden gaan. De selectie gaf gehoor aan de eisen van hun supporters.

Coach Glen De Boeck sprak de ontevreden supporters toe. Ook de spelers Wilko de Vogt, Bryan Linssen en Niels Fleuren gingen met de Venlose achterban in gesprek over de vernederende oorwassing die VVV tegen Heracles te verduren kreeg. 

VVV heeft evenals Excelsior niet meer dan zeven punten behaald. Laatstgenoemde heeft twee wedstrijden minder gespeeld, waardoor de Venlonaren onderaan de ranglijst staan.