Beau: Flop niet mijn schuld

Beau van Erven Dorens vindt niet dat hij de reden is van het floppen van het SBS 6-programma Het Beste Idee van Nederland. Dit zegt de presentator in Privé.

Beau: "Het is zo makkelijk om de presentator aan te vallen over een programma als Het Beste Idee. Dat is een concept en dat vind je wel of niet leuk als kijker. Daarbij is er haast niet op te boksen tegen tv-kanonnen als Linda de Mol en Jan Smit."

Keuzes maken
"Daar heb ik van geleerd, want ik zal nu eerder nee zeggen tegen een programma dat op zo’n timeslot wordt aangeboden. Je moet keuzes maken. Het is anders als ik een talkshow presenteer of De Wereld van Beau en ik bak er niets van. Dan mag je mij daarop aanspreken"
, vervolgt de presentator.

Eerder mislukten CQC, Hole in the Wall, De Nieuwe Uri Geller, De Zaterdagavondshow met Marc-Marie en Beau en Show Me The Money van de SBS 6-coryfee.

Hele dag thuis vloeken
Ondanks dat is Beau niet het geloof in zichzelf kwijtgeraakt: "Dit heb ik eerder meegemaakt bij Talpa en even later had ik weer succes bij RTL. Laat ik het zo zeggen: ik probeer zo min mogelijk mijn gemoedstoestand af te laten hangen van succes of falen. Als je dat wel gaat doen, word je labiel."

Thuis zit Beau soms behoorlijk stuk: "Er zijn dagen dat ik thuis de hele dag loop te vloeken. Dan krijg ik een schop onder mijn kont van mijn vrouw Selly met het verzoek of ik even normaal wil doen. Zij kijkt heel anders tegen het televisiewereldje aan."


Beau: Flop niet mijn schuld