Matri: "Juventus heeft honger naar winst"

Koploper Juventus gaat zaterdag op bezoek bij Internazionale. Alessandro Matri gelooft in een goed resultaat.

Daar heeft de aanvaller ook alle reden toe, want Inter presteert tot dusver belabberd. De ploeg van trainer Claudio Ranieri staat zestiende in de competitie. Koploper Juventus heeft juist veel vertrouwen opgedaan, zo denkt Matri. De Italiaanse international is ervan overtuigd dat zijn ploeg aan het langste eind zal trekken.

"Het is heerlijk om bovenaan te staan, maar we moeten ons nu focussen op Inter", vertelt Matri in gesprek met La Repubblica. De middenvelder was dinsdag nog belangrijk voor Juve door de winnende treffer aan te tekenen tegen Fiorentina. "De aankomende wedstrijd zal een test voor ons zijn om te kijken hoe ver we zijn. We willen het goed doen en zijn erg hongerig naar de overwinning.

Inter kan zaterdag niet beschikken over doelman Julio Cesar, maar datzelfde geldt mogelijk voor Juventus. Keeper Gianluigi Buffon ondervindt nog altijd hinder aan zijn schouder en moet het duel mogelijk laten schieten. De laatste twee duels (met Genoa en Fiorentina, red.) was de routinier ook al afwezig.