Voetbal International wint Gouden Televizier-Ring

Voetbal International (VI) heeft vrijdagavond de Gouden Televizier-Ring 2011 gewonnen. De RTL 7-talkshow won met 37 procent van de stemmen ten gunste van The Voice of Holland (RTL 4) en het AVRO-programma Wie is de Mol.

Het kijkcijferkanon The Voice of Holland leek vooraf de gedoodverfde winnaar van de prestigieuze tv-prijs. Wie is de Mol van presentator Pieter Jan Hagens greep voor de vijfde keer naast de prijs.

Derksen reageerde live in VI op de prijsuitreiking: "Ik vind het vermakelijk en heel goed voor ons programma dat we dit gewonnen hebben, dit is heel eervol. Al spreekt het mij persoonlijk niet zoveel aan omdat ik niet bij dit circus wil horen."

"Ik vind het geweldig voor alle mensen hier dat we gewonnen hebben en in vind het ook bijzonder leuk ten opzichte van al die wijsneuzen die ik de hele dag heb horen zeggen dat wij het niet zouden moeten winnen"
, ging de 62-jarige snor verder. Dan lichtelijk sarcastisch: "Die heren hebben er blijkbaar erg veel verstand van. Wij zijn hier erg blij omdat wij met klein programma al die grote wijsneuzen te snel en te knap af zijn geweest."


Voetbal International wint Gouden Televizier-Ring