'Van Bommel volgend seizoen naar PSV'

Mark van Bommel speelt volgend seizoen zo goed als zeker voor PSV. Dit heeft de middenvelder eerder vandaag aan Omroep Brabant laten weten. Op dit moment komt de voormalig speler van onder meer FC Barcelona uit voor AC Milan, maar wil in Eindhoven weer voor de prijzen gaan.

Van Bommel kijkt er naar uit om het shirt van PSV weer te dragen en heeft bovendien een goede band met de club uit de Lichtstad. "Ik heb altijd een goed gevoel bij de club. Ik volg het op de voet en heb veel contact met de mensen in de club", liet hij aan de Brabantse zender weten.

Daarnaast wil Van Bommel graag nog een keer prijzen pakken met PSV. "Als ik terug kom, dan is dat een moment waarop ik niet wil afbouwen, maar voor prijzen wil spelen", liet hij tot slot weten.

Van Bommel begon zijn actieve carrière als voetballer in het seizoen 1992/1993 bij Fortuna Sittard en vertrok in de zomer van 1999 naar PSV. Daar zou hij zes seizoenen actief zijn. Vervolgens kwam hij ook nog uit voor FC Barcelona en Bayern München. Tijdens zijn eerste periode in Eindhoven speelde de middenvelder 169 competitiewedstrijden en trof daarin 46 keer doel.