Brama: "Dit is geen felicitatie waard"

Wout Brama was na afloop van het gelijkspel tegen Benfica (2-2) niet tevreden over de uitslag. Toch denken hij en zijn ploeggenoten een kans te hebben in de return.

De middenvelder baalde van de eindstand. "Dit is geen felicitatie waard, 2-2 is thuis geen hele goede uitslag", zegt Brama tegen TC/Tubantia. "In de eerste helft geven we twee kansen weg, daar vallen de goals uit. In de tweede helft speelden we veel aanvallender, als we volgende week zo spelen hebben we misschien nog wel een kans."

Ook doelman Nikolay Mihaylov denkt dat FC Twente in de return nog een kans heeft. "Dit is een goed resultaat voor ons", zegt de keeper. "We hebben in de tweede helft karakter en vertrouwen getoond. We hebben daar echt een kans. Maar Benfica is wel één van de beste ploegen waar we tegen gespeeld hebben, vergelijkbaar met Villarreal."

Verdediger Douglas haalt zijn vertrouwen voor de wedstrijd in Portugal uit het spel van de tweede helft. "We moeten daar vooral heel slim gaan spelen. Het zal moeilijk worden, maar we zijn niet kansloos gezien de tweede helft."