Arsenal waarschuwt Barça: "De tijd dringt"

Arsenal-voorzitter Peter Hill-Wood heeft FC Barcelona gewaarschuwd dat het snel moet handelen in de zaak Cesc Fabregas. Arsene Wenger heeft zich altijd fel verzet tegen een transfer van de Spanjaard, maar Hill-Wood is bereid om mee te werken als Barcelona aan de juiste voorwaarden voldoet. De transfersom zou zo'n 45 miljoen euro moeten bedragen. Hill-Wood waarschuwt echter dat de tijd dringt.

"Ze zijn al anderhalf jaar bezig met Fabregas. Het wordt tijd dat ze een beslissing nemen of ze hem willen of niet", zegt de preses in de Daily Star. "De bal ligt bij Barcelona. Ze hebben een bod uitgebracht van nog geen dertig miljoen euro, maar als ze de speler willen hebben, moeten ze de juiste prijs betalen."

Hill-Wood refereert aan andere transfers die Barcelona gesloten heeft. "Kijk naar wat ze voor andere spelers betaald hebben. Ik denk niet dat het bedrag dat wij vragen onredelijk is." Wanneer Arsenal de deur definitief dichtgooit, wil Hill-Wood niet zeggen. "Maar dat moment komt steeds dichterbij."