Van der Sloot maakt rentree in Oss

Marcel van der Sloot keert na vier jaar afwezigheid terug bij FC Oss. De aanvallende middenvelder tekende een contract voor één seizoen bij de Brabanders, die onlangs promoveerden naar de Jupiler League. Van der Sloot komt van FC Dordrecht, waar zijn contract niet verlengd werd.

De 31-jarige Gouwenaar was tussen 2003 en 2007 al actief in Oss. Hij speelde zich er in de kijker van clubs uit de Eredivisie. De langharige spelmaker verdiende een transfer naar De Graafschap, maar dat werd geen succes. Van der Sloot speelde enige tijd op huurbasis voor FC Dordrecht en keerde vorig jaar terug naar zijn eerste profclub RBC Roosendaal. In de winterstop verruilde Van der Sloot RBC echter weer voor FC Dordrecht.

Mede door diverse blessures kwam Van der Sloot sinds zijn vertrek uit Oss maar relatief weinig in actie voor Dordrecht en RBC. In vier jaar FC Oss speelde hij 122 duels in de Jupiler League, waarin hij 35 keer scoorde. De afgelopen vier jaar speelde hij echter slechts zeventig wedstrijden. De lokroep van zijn oude liefde kwam dus als geroepen.