[Premier League] Zege helpt Blackpool niet

Blackpool heeft een zwaarbevochten zege geboekt in de strijd tegen degradatie uit de Premier League. De Seasiders wonnen met 4-3 van Bolton Wanderers, maar hadden toch weinig reden tot juichen. Concurrent Wolverhampton Wanderers boekte uit bij Sunderland een 3-1 zege. Blackpool blijft daardoor achttiende.

Blackpool kwam in eigen huis al na vijf minuten op achterstand toen Kevin Davies scoorde voor Bolton. Drie minuten later maakte Dudley Campbell echter alweer gelijk en in de 18e minuut zorgde Jason Puncheon voor de eerste voorsprong voor Blackpool. Nu maakte Matt Taylor echter snel gelijk.

Daarna kwam Blackpool nog twee keer op voorsprong. Campbell maakte op slag van rust de 3-2, maar kort na de thee kwam Bolton andermaal terug via Chelsea-huurling Daniel Sturridge. De 4-3 van aanvoerder Charlie Adam bleek in de 63e minuut de winnende voor Blackpool.

Zege helpt Blackpool niet (Foto: Novum)