Virgin-baas Branson op 1 mei stewardess bij AirAsia-vlucht

Virgin-baas Sir Richard Branson zal op 1 mei gaan fungeren als stewardess op een vlucht bij AirAsia. Dit is het gevolg van een verloren weddenschap in de Formule 1 waar Virgin Racing in het kampioenschap eindigde onder Lotus Racing. Laatstgenoemde team, dat nu Team Lotus heet, is eigendom van Tony Fernandes, de baas van AirAsia.

De verliezer van de weddenschap zou gaan fungeren als stewardess op een vlucht bij de vliegmaatschappij van de ander en Branson is hierdoor het haasje. Oorspronkelijk zou de vlucht van Londen naar Kuala Lumpur op 21 februari plaats gaan vinden, maar omdat Branson bij een ski-ongeval een knieband afscheurde werd het uitgesteld.

Nu is er een nieuwe datum voor de vlucht van AirAsia vastgesteld. "Het is officieel, Richard Branson dient op 1 mei als stewardess op een speciale AirAsia-vlucht. Al het geld gaat naar liefdadigheid," schreef Fernandes op Twitter. Hij liet eerder al weten uit te kijken naar het optreden van Branson die voor de vlucht verplicht zijn benen moet scheren.