'Makers Social Network ondervragen FOK!'

Na de verfilming van het ontstaan van Facebook zijn de makers van the Social Network bezig aan een indirect vervolg. De film met de werktitel 'Community Wars' zal zich afspelen rondom grote internetfora. Dit heeft een woordvoerder van Columbia Pictures bekend gemaakt.

Er zijn verscheidene producers gesignaleerd op grote internationale fora. Opvallend is dat niet er alleen naar de Amerikaanse community wordt gekeken, maar ook naar de Europese. Danny Roodbol, eigenaar van FOK!, is al benaderd door een van de producenten. Hij is naar eigen zeggen 'aangenaam verrast'. Roodbol: "Gisteren werd ik gebeld vanwege mijn invloed als admin van het forum op FOK!. Ze wilden informatie en belangrijke gegevens hebben voor het scenario." Of er ook een cameo vertolkt zal worden, is nog niet bekend.

Over het verhaal van de film wil de studio nog weinig loslaten. In een persbericht is de volgende logline meegezonden: "When a lonely nerd meets a gorgeous girl, his life is dragged into an online and offline tug of war to save his life." De film wil de gevaren van een online community blootstellen.

Wie de rollen van nerd Josh Daniels en zijn tegenspeelster Emma Drake gaan vervullen is nog onbekend. Geruchten gaan dat Megan Fox in bespreking is met de studio.

Inmiddels is er een viral Facebook-pagina van Josh Daniels verschenen. Deze is hier te vinden.

De film zal naar verwachting in de lente van 2012 verschijnen.