Nieuw op FOK!: userreviews

Vanaf nu is het systeem voor userreviews actief. Dat houdt in dat je bij elke film, game, boek, dvd etc. een eigen review kunt schrijven die dan door andere users bij die film gevonden kan worden.

Je kunt de reviewmogelijkheid vinden door op de film- of gamepagina (voorbeeld) te kijken onder Jouw mening. Je klikt vervolgens op de link 'Wil je een review schrijven over [titel]?' en er verschijnt een tekstvak, waarin je de review kunt plaatsen. Probeer een goed beeld te geven voor de lezer van je review; vertel over je ervaringen en hoe die je bevielen, maar wees hierin kort en bondig. De lezer moet jouw review en die van anderen kunnen gebruiken om zelf een goed beeld te krijgen. Ook kun je vanaf de userreview pagina beginnen met het schrijven van een review voor elke film of elke game in onze database.

Userreviews worden in een eigen tabblad getoond onder 'Meer informatie'. Kijk hier voor een voorbeeld. Naast de gerelateerde berichten en de userreviews zijn bij sommige onderwerpen ook filmpjes te bekijken. Denk hierbij aan trailers, interviews en featurettes.