Battle.net marktplaats komt echt

Blizzard mede-oprichter Frank Pearce heeft aangegeven dat de 'marketplace' voor Starcraft II echt op Battle.net zal gaan komen. Momenteel is er nog geen datum bekend ondanks dat Pearce aangeeft dat de marktplaats een belangrijk onderdeel is voor de Starcraft II-fans.

Pearce vindt het erg jammer dat er nog geen tijdslijn bekend is voor de feature aangezien het spel samen met Battle.net een hele goede manier kan zijn om de fans van het spel van meer content te voorzien. Vorige maand heeft één van de ontwikkelaars nog aangegeven dat ze er druk mee bezig waren maar dat er nog een hoop uitdagingen voor ze lagen voor deze feature.

Volgens Pearce is de marktplaats nog wel een poosje verwijderd van een release, we zullen dus moeten afwachten tot er een datum bekendgemaakt wordt. De marktplaats is bedoeld voor mensen die eigen maps hebben gemaakt en deze willen aanbieden voor andere spelers op een overzichtelijke plek. Het zal ook mogelijk zijn om de maps eventueel voor geld aan te bieden waardoor mensen met een zeer succesvolle map er nog wat aan kunnen verdienen als ze dit willen.

SC2