FOK!sport Winterstop Quiz: Ronde 4

De derde ronde van de FOK!sport Winterstop Quiz is inmiddels achter de rug. De vierde ronde staat inmiddels op het punt van beginnen, maar voordat we starten, krijg je eerst nog een soort van tussenstand.

In de derde ronde maakten Adboe, Gvdw78 en Paul-89 geen enkele fout. In het algemeen klassement gaat datzelfde trio op dit moment aan de leiding. Zij voorzagen alle vragen, die tot dusver voorbij kwamen, van een correct antwoord.

De antwoorden op de vragen van de vorige ronde zijn in het topic in VBL terug te vinden.

De vragen voor ronde 4:

31) Johan Derksen is altijd uitgesproken en doet bescheiden over zijn eigen voetballoopbaan. Noem twee Nederlandse profclubs waar de Snor onder contract heeft gestaan.
32) Wie is de enige Deen die ooit Europees voetballer van het jaar werd?
33) Welke in Nederland geboren Turk speelt voor Gençlerbirligi?
34) Welke veldspelers uit de WK-selectie zijn door Bert van Marwijk niet ingezet tijdens het toernooi?
35) Welke club in de Topklasse heeft spelers van zes nationaliteiten in de selectie?
36) Marco Boogers bleef op 99 goals in de Eredivisie steken. Welke Dordtenaar vinden we met 161 goals wel terug in de top tien van de topscorerslijst aller tijden?
37) Welke drie Nederlanders wonnen in 1988 de EC 2 met KV Mechelen?
38) Welke twee spelers scoorden vijf keer tijdens het WK van 1978?
39) Wie was de coach van het IndoNed team, een team met Nederlandse spelers met Indonesische roots, dat in november een week in Indonesië was om benefietduels te spelen?
40) Welke speler van Excelsior heeft gescoord tegen Feyenoord, Ajax en PSV?

Inzenden

Stuur je antwoorden op bovenstaande vragen vóór donderdag 20 januari 20:00 uur naar sport[at]fok.nl o.v.v. Antwoorden ronde 4! Vergeet in deze mail ook niet om je username op FOK! te vermelden! Als deze er niet bijstaat, worden je antwoorden niet gecontroleerd!

De vragen van ronde drie zijn ook deze keer weer door redactielid methodmich bedacht. Uiteraard wensen we je in deze ronde veel succes toe!