Lily Allen maakt zich op voor huwelijk

Lily Allen is verloofd met haar vriend Sam Cooper. De 32-jarige bouwvakker ging rond de feestdagen tijdens een vakantie op Bali op zijn knieën voor de 25-jarige zangeres, schrijft de Britse krant Daily Mail.

"Het was een totale verrassing, maar Lily is in de zevende hemel", vertelt een vriend van het stel. Allen en Cooper kregen dit jaar een zware tegenslag. De Britse zangeres verloor in november hun kindje na een zwangerschap van zes maanden. Voor Lily was het de tweede miskraam, in januari 2008 verloor ze het kind van Chemical Brothers-lid Ed Simons.

"Het is een verschrikkelijke tijd geweest voor Lily en Sam, maar ze zijn nog steeds erg verliefd op elkaar", gaat de vriend van de aanstaanden verder. "Het had niet romantischer kunnen zijn. Lily vertelde iedereen dat zij en Sam zich net hadden verloofd en ze konden niet stoppen met lachen", vertelt een hotelgast, die ooggetuige was van het moment van het gelukkige paar.

Lily en Sam, die elkaar al jaren kennen, hebben sinds vorig jaar zomer een relatie. "Hij heeft me verteld dat hij altijd voor me zal zorgen", vertelde Lily eerder over haar vriend. "Dat is precies wat ik altijd heb gewild."


Lily Allen maakt zich op voor huwelijk (Foto: Novum)