Loodsen Westland gevuld met gestolen goederen

Bij een inval in twee loodsen in het Westland heeft de politie een grote hoeveelheid gestolen goederen aangetroffen. De spullen zijn afkomstig van diefstallen en inbraken in Nederland en Duitsland. Twee mannen uit Den Haag zijn aangehouden. De gestolen goederen werden dinsdag ontdekt, maar de politie heeft de vondst pas vrijdag bekendgemaakt.

In de loodsen in Monster lagen onder meer scooters en kinderfietsen, kleding van merken als Uggs en Versace, 2500 flessen cognac en verboden wapens als ploertendoders en boksbeugels opgeslagen. De politie vermoedt dat zelfs de vorkheftruck waarmee de goederen in de loodsen werden verplaatst, is gestolen.

Enkele weken geleden ontving de politie informatie dat in de loodsen in Monster gestolen goederen lagen opgeslagen. Uit onderzoek bleek dat de loodsen daadwerkelijk werden gebruikt voor criminele praktijken.

De politie verwacht de komende tijd meer verdachten aan te houden. De twee mannen die nu zijn aangehouden, worden onder meer verdacht van het in voorraad hebben en verkopen van valse merkkleding, verboden wapenbezit en heling.