Krijg de Dawnbreaker-titel bij pre-orde Bloodline Champions

Funcom en Stunlock Studio hebben bekend gemaakt dat het mogelijk is om Bloodline Champions in de pre-order te zetten. Als je dit doet zal je zestien wapen-skins krijgen, zestien avatars en de titel Dawnbreaker. Daarnaast krijg je ook direct toegang tot het spel dat momenteel nog in een gesloten bèta zit.

Bloodline Champions is een arena player vs player-game waarin je eerst het spel aanschaft en kan beginnen met spelen. In het spel kan je dan nog voorwerpen en dergelijke aanschaffen om jouw personage verder te verbeteren. Het spel komt in twee versies uit, de eerste zal $29,99 kosten en zal daarin zestien bloodlines (classes) bevatten. Hierna kan je voor $9,99 nog vier extra bloodlines kopen zodat je ze alle twintig hebt. De tweede versie is de Ultimate-versie en die kost $89,99 en die bevat alle twintig bloodlines, levenslange VIP-toegang tot het spel en een levenslange korting in de ingame-store. De Ultimate-versie zal nog wat onbenoemde extra's bevatten.

Spelers kunnen het spel ook spelen als een free-to-play spel met beperkte, roulerende bloodlines. Wil je wat meer zien en weten van het spel, bekijk hieronder de trailer met uitleg van de ontwikkelaars. Het spel staat op de planning voor een release eind 2010 of begin 2011.